Familjeföretag från Värmdö

Br. Karlsson Nora Gård AB är ett väletablerat och komplett markföretag som utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid markarbeten, vägarbeten, avlopp och trädfällning. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag på Värmdö med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Gott rykte

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med. Välkommen att ringa oss idag på 070-796 02 05!

Behöriga

Br. Karlsson Nora Gård AB innehar certifikat och behörighet inom varje område. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.